Geveke voert nu ook Cesab en Clark • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Geveke voert nu ook Cesab en Clark


Geveke Intern Transport heeft het bestaande assortiment van Hangcha vorkheftrucks uitgebreid met twee andere gerenommeerde merken, te weten Clark en Cesab.

Dit is volgens Geveke gebeurd om gehoor gegeven aan de wensen van klanten. Geveke is naar eigen zeggen zeer selectief geweest met haar keuze voor deze merken, het wederzijdse vertrouwen in elkaar is dan ook groot. Het is voor Geveke namenlijk van wezenlijk belang dat het bedrijf altijd rechtstreekse ondersteuning van haar fabrikanten krijgt. Alleen op deze manier wil Geveke haar klanten optimaal ondersteunen in het vinden van de juiste oplossing.

Compleet
Met deze uitbreiding in de breedte, is het totaalaanbod van Geveke Intern Transport op het gebied van intern transport materieel zo goed als compleet. Zo kan Geveke nu elektrische vorkheftrucks aanbieden met een hefvermogen van 800 kg tot 8,5 ton, LPG vorkheftrucks tot een hefvermogen van 7,5 ton en diesel vorkheftrucks tot een hefvermogen van 18 ton. Zo zijn er nu ook cushion vorkheftrucks leverbaar evenals vorkheftrucks met hydrostaat aandrijving. Verder kunnen de Clark 3-wiel vorkheftrucks worden uitgerust met een zeer hoge batterijcapaciteit (bijvoorbeeld 48 volt/900 Ah) en zijn er van Cesab compacte vorkheftrucks (24 volt) beschikbaar.

Totaaloplossing
Klanten van Geveke willen graag hun specifieke wensen onderbrengen bij één totaalleverancier, zo ervoer de Amsterdamse leverancier. De diverse andere disciplines zoals ondermeer Geveke Persluchttechniek, Klimaattechniek, Pomptechniek en Kunststoftechniek werken veel samen om waar mogelijk, elkaars klanten van dienst te zijn. Geveke kan de diverse behoeften van haar klanten dan ook vertalen tot een eenvoudige, begrijpelijke totaaloplossing met optimale Life Cycle Costs.

Eén leverancier
Een mooi voorbeeld van een dergelijke totaaloplossing is Vink Papier in Beverwijk. Geveke Intern Transport heeft hier recentelijk drie elektrische vorkheftrucks van Clark, een elektrische pallet truck van Noblelift en een CompAir Hydrovane schottencompressor verkocht. Daarnaast huurt Vink voor lange termijn een elektrische vorkheftruck van Hangcha, waarmee het bedrijf dus voor een groot deel van zijn behoeften slechts met één leverancier om de tafel hoeft.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven