Ga naar hoofdinhoud

Geveke levert aardgas-vulinstallaties van Bauer


Geveke Persluchttechniek heeft de exclusieve vertegenwoordiging voor Nederland gekregen van Bauer Kompressoren voor de compressed natural gas (CNG)-installaties. Deze Duitse fabrikant produceert diverse compressoren.

Bauer Kompressoren heeft inmiddels jarenlange ervaring in de ontwikkeling en de fabricage van aardgasvulinstallaties voor onder andere vorkheftrucks, maar ook voor personenauto’s, (bestel)bussen en vuilniswagens. Geveke Persluchttechniek is onderdeel van Geveke Werktuigbouw BV en zusterbedrijf van Geveke Intern Transport.

Rijden op aardgas
Het rijden op aardgas is veilig. Het is bovendien een van de mogelijkheden om de luchtkwaliteit te verbeteren. Daarnaast is het een belangrijke tussenstap naar het gebruik van de duurzame brandstof biogas.
Steeds meer gemeenten gaan over op het gebruik van aardgas als brandstof voor hun (intern transport) wagenpark, om zo het goede voorbeeld te geven en om een bijdrage te leveren aan een betere luchtkwaliteit.

Kant en klare units
Het Bauer-programma omvat zowel zgn. slow-fill (geschikt voor bijvoorbeeld vorkheftrucks) als fast-fill stations (voor openbare tankstations). De aardgasvulinstallaties van Bauer zijn kant-en-klare units die alleen nog op de aardgasleiding hoeven te worden aangesloten, waarbij de afleverzuil apart of geïntegreerd op de behuizing kan worden geleverd. De units zijn geschikt voor buitenopstelling en ze zijn verkrijgbaar in diverse tankcapaciteiten. De CNG-units van Bauer zijn voorzien van TÜV, goedkeuring op CE Machinerichtlijn, Atex en PED.
Met Bauer Kompressoren heeft Geveke naar eigen zeggen een partner van formaat in huis en biedt het een veilige oplossing om over te schakelen naar duurzaamheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven