Gevaarlijke stoffen veilig in nieuw warehouse Broekman Logistics • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Gevaarlijke stoffen veilig in nieuw warehouse Broekman Logistics


Nabij de container terminals op de Maasvlakte bij Rotterdam is het nieuwe warehouse concept ‘BLUE4C’ van Broekman Logistics officieel in gebruik genomen. Klanten kunnen er zowel gevaarlijke als ongevaarlijke producten opslaan. Er is ruim 35.000 m2 warehouse capaciteit.

De gecombineerde opslaglocaties van Broekman Logistics bevinden zich in de door de Overheid benoemde ‘Top Corridor’. Hiermee biedt Broekman Logistics haar klanten de mogelijkheid om direct en eenvoudig de Europese markt te bedienen. Alle locaties voldoen aan de strengste normen op het gebied van veiligheid en milieu.

Blue staat voor Broekman Logistics Unlocking Europe en 4C is een verwijzing naar Coordinates, Combination, Customised & Compliant. In de conceptnaam staat verbinding tussen de ‘4’ en ‘C’ centraal, een symbool van combinatie van factoren. Met het nieuwe concept speelt Broekman Logistics in op vier belangrijke trends: verschuiving van modaliteiten, opkomende product marktcombinaties die verschillende warehouses vereisen, veranderen van veiligheidsvoorschriften en globalisering van productie en logistiek.

De totale warehousing capaciteit van Broekman Logistics in Nederland bedraagt meer dan 310.000 m2. Een derde daarvan is ingericht voor de opslag van gevaarlijke stoffen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven