Ga naar hoofdinhoud

Geodis kiest voor Voice picking met Middleware en direct connect in één


In haar geheel nieuwe magazijn in Venlo gaat Geodis-Vitesse het orderverzamelen automatiseren met behulp van het Voice-picking systeem van de INTHER Group.

Beste combinatie
Het Pick-by-Voice systeem van INTHER maakt gebruik van een gebruikers- onafhankelijke spraakherkenning. Een verzamelaar kan er na een korte uitleg van de dialoog direct mee aan de slag. De twee orderpick processen die geïmplementeerd worden, te weten pallet picking (single order) en parcel picking (multiple order), worden met respectievelijk een direct connect- en een middleware oplossing uitgevoerd. Het WMS-Host systeem waarmee wordt gewerkt is de WM module van SAP. Het beste van de twee systemen wordt bij Geodis gecombineerd: voor het singleorder picken wordt gebruik gemaakt van een directe koppeling naar SAP, hierdoor blijven de proceslogica en prioriteiten in het SAP-host systeem gecentraliseerd.

Pickbatch
Tijdens het verzamelen van de parcels worden meerdere orders tegelijkertijd verzameld. Dit proces wordt door de middleware software van INTHER (Inther LC) aangestuurd. Hiervoor is gekozen om op een flexibele manier met o.a. het batchen van orders en het calculeren van de looproute om te kunnen gaan. Door orders in een pickbatch te plaatsen die zoveel mogelijk dezelfde picklocaties hebben, wordt een grote optimalisatieslag gemaakt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven