Gefco rijdt vanaf nu dagelijks naar Spanje en Portugal • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Gefco rijdt vanaf nu dagelijks naar Spanje en Portugal


Vanaf nu rijden er dagelijks besteldiensten van Gefco Benelux richting Spanje en Portugal. Iedere vrachtwagen beschikt over een dubbele bemanning, om de rusttijden te beperken en rijtijden te verlengen.

Dit levert een aanzienlijke tijdwinst op voor het transport naar Madrid, Lissabon of Porto. Tot nu toe ging er wekelijks of tweewekelijks een transport naar het zuiden en zorgden de besteldiensten voor een levering binnen drie tot vier dagen. Gefco Spanje en Portugal hebben in beide landen een dicht netwerk waarmee het mogelijk is binnen 24 tot maximaal 48 uur te leveren.

Compleet gamma

Gefco heeft in Europa een geïntegreerd netwerk van agentschappen, Overland Network Solution genoemd. Dit netwerk bestaat uit meer dan 150 kantoren, verbonden door zeshonderd internationale lijnen. Gefco kan met dit dichte intra-Europese netwerk een compleet gamma oplossingen aanbieden voor goederenvervoer in elke schakel van de Supply Chain. Dagelijks rijden er tienduizend vrachtwagens rond en worden er zestigduizend bestellingen afgeleverd. Per jaar gaat het om een vracht van veertien miljoen ton.

Drie diensten
Overland Network Solution is de oplossing voor het optimaliseren van internationale bevoorradings- en distributiestromen en bestaat uit drie diensten:
– het standaard goederenvervoer, van twintig kilo tot een volledige vrachtwagen (aanbod Continental Europe);
– beheersing van de bevoorradingsstromen (wegvervoer) voor de productiesites van klanten (Inbound Flows management);
– beheersing van de distributiestromen van afgewerkte producten (Outbound Distribution System).

Groupage, transport van deelladingen en expresvervoer (7d/7, 24u/24) zijn in deze drie diensten inbegrepen.

De sterke punten van Overland Network Solution zijn het uitgestrekte en lokaal sterk vertegenwoordigde netwerk, de homogene offertes en dienstverlening en een transparant informatiesysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven