Ga naar hoofdinhoud

Gefco opent nieuw kantoor op Schiphol


Op donderdag 26 april vindt de officiële opening plaats van het nieuwe kantoor van Gefco op Schiphol. Hierin is de supply-divisie van Gefco gevestigd. Dankzij recente uitbreiding van het netwerk in zee- en luchttransport biedt het bedrijf transportdiensten aan naar meer dan driehonderd internationale bestemmingen in meer dan tachtig landen.

Naast het zee- en luchttransport geeft Gefco Overseas advies over logistieke schema’s (Industriële Logistieke Integratie) en levert ze diensten op het gebied van Warehousing.

Recente uitbreiding   
Van oudsher heeft Gefco veel ervaring in de automotive-sector, met klanten als Mitsubishi Motors Europe en International Liner USA. De klantenkring breidt zich momenteel uit met bedrijven in andere sectoren, zoals  Herbalife International en Transitions Optical Europe (healthcare), Kyocera Mita Europe (high-tech) en JLD International (offshore).
    
Foto: Het team van Gefco Supply voor het nieuwe kantoor. V.l.n.r.: Paul de Haan, Rob Liscet, Rolf Florentinus, Ram Fatingan.
Fotografie: Michel Boulogne

Paul de Haan, Gefco-accountmanager Overseas: “Door onze verhuizing van de Tupolevlaan op Schiphol naar de Reijkjavikweg komen we nu boven de loods te zitten, waar we onze zendingen afhandelen. Ook is dit kantoor meer representatief om (potentiële) relaties en leveranciers te ontvangen. We ervaren het dan ook als het ingaan van een nieuwe fase, waarin we met het recent uitgebreide team de omzet van Gefco Supply verder kunnen uitbouwen.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven