Gefco komt met E-Catalogue • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Gefco komt met E-Catalogue


Logistiek dienstverlener Gefco, gespecialiseerd in de automotive sector, spant zich in om het voor de dealers makkelijker te maken een auto aan te laten passen.

Op de BedrijfsAutoRAI heeft Gefco voor het eerst zijn nieuwe systeem ‘E-Catologue’ getoond. De laatste maanden is achter de schermen, en in samenwerking met verschillende Peugeotdealers, een internetapplicatie ontwikkeld waar dealers direct een aanpassing kunnen bestellen. Tot nu toe was dit vaak erg omslachtig, maar met behulp van deze software kunnen de dealers met de klant online een carrosserie aanpassing samenstellen en/of een offerte afgeven. Begin 2008 zal het systeem met als naam E-Catalogue aan alle dealers in Nederland worden aangeboden.

Leasemaatschappijen
Van oudsher heeft Gefco veel ervaring met dienstverlening aan de automotive sector. Dit komt vooral door de samenwerking met importeurs van merken zoals Fiat, Mitsubishi, Alfa, Lancia, Peugeot Citroën, maar ook met leasemaatschappijen als Athlon en LeasePlan. De mensen van Gefco kennen alle nieuwe bedrijfauto’s en er zijn honderden aanpassingen mogelijk.

Autojongens
Directeur Automotive Will Walravens zegt hierover: “We zijn geen verkopers, maar echte autojongens, die het fantastisch vinden om de verschillende bedrijfsauto’s voor elke klant op maat aan te passen en te distribueren. Koelinstallaties en kippers zijn hiervan relevante voorbeelden. Met onze service richten wij ons met name op de importeurs, leasemaatschappijen en dealers zodat zij hun klanten met al hun wensen buiten de catalogus van dienst kunnen zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven