Ga naar hoofdinhoud

Gebruikte heftruckonderdelen bestellen op Logistica


Heftrucksloop.nl is het platform voor gebruikte en gereconditioneerde  heftruckonderdelen. Er zijn inmiddels 150 bedrijven aangesloten in het netwerk, die regelmatig gebruikte onderdelen per heftruckmerk leveren.

“Er is steeds meer vraag naar gebruikte heftruckonderdelen, maar geen centraal aanbod, zoals dit in de autowereld al langere tijd bestaat”, verklaart commercieel directeur Leendert Jan IJspeert (foto). “Door ons netwerk in Nederland en zelfs daarbuiten, kunnen wij bij beschikbaarheid van het gebruikte onderdeel snel een concurrerende offerte uitbrengen richting de aanvrager.”

Vraag en aanbod

Aan de opname in het netwerk zijn geen kosten verbonden, op elke transactie berekent heftrucksloop.nl een kleine commissie. Heftrucksloop.nl werkt uitsluitend via internet en alle communicatie verloopt per email. Dit werkt tijdsbesparend en schept duidelijkheid over de inhoud van zowel de aanvraag als het aanbod. Inmiddels heeft Heftrucksloop.nl vanaf de start 126 aanvragen gehad waarvan 83 aanvragen daadwerkelijk tot de levering van een gebruikt onderdeel heeft geleid. Naast gebruikte heftruckonderdelen worden er ook gereconditioneerde onderdelen aangeboden.

Kennismaken met heftruckonderdelen.nl kan bij mede-eigenaar Inrato International uit Emmeloord op de Logistica: Hal 09, stand A004

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven