Gebruiksaanwijzingen Jungheinrich gratis op internet • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Gebruiksaanwijzingen Jungheinrich gratis op internet


Gebruiksaanwijzingen voor Jungheinrich heftrucks, magazijntrucks en batterijladers zijn voortaan gratis op http://www.jungheinrich.nl/ te downloaden. Het bedrijf stelt de gebruiksaanwijzingen in vele talen beschikbaar, zodat bijvoorbeeld ook tijdelijke, buitenlandse werknemers goed kunnen worden geïnstrueerd.

24 uur per dag
Gebruiksaanwijzingen raken regelmatig zoek. Tot voor kort was het uitsluitend mogelijk om een nieuw boekje tegen kosten toe te laten sturen, waardoor klanten pas enkele dagen later over de gebruiksaanwijzing konden beschikken. Vanaf nu zijn de gebruiksaanwijzingen 24 uur per dag raadpleegbaar én downloadbaar via internet. Er kan gezocht worden op het serienummer van de truck of lader, maar ook op bestelnummer of op typebenaming en bouwjaar.

Diverse talen
Omdat veel bedrijven regelmatig werken met buitenlandse krachten, zijn de gebruiksaanwijzingen op de website in diverse talen beschikbaar zoals onder andere Engels, Duits, Italiaans, Pools, Hongaars, Lets, Bulgaars, Turks en zelfs Chinees. De gebruiksaanwijzingen kunnen direct en kosteloos worden gedownload in pdf-formaat. Klanten die niet de juiste software hebben om de gebruiksaanwijzing te lezen, kunnen via een link op http://www.jungheinrich.nl/ de software gratis downloaden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven