Ga naar hoofdinhoud

FSN-Group opent 'Het InspiratieHuis'


De FSN-Group opent op 11 januari officieel de deuren van ‘Het InspiratieHuis’ in Transport en Logistiek. Het nieuwe onderkomen is bedoeld voor ondernemers, directies en managers.

De opening wordt verricht door Ruud Vreeman, burgemeester van Tilburg. Daarnaast is Vreeman Commissaris Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) en lid van de Raad voor Verkeer en Waterstaat. Vreeman richt zich in zijn presentatie op de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt van Transport en Logistiek en de gevolgen voor het management. Ook is er een workshop ‘Succesvol ondernemen’, waarbij deelnemers kunnen kennismaken met ‘out-of-the-box’ denken.

Impuls 
De FSN-Group is sinds 2005 actief in de transport- en logistieke branche en richt zich op het verder professionaliseren van bedrijven en mensen. DeFSN-Group wil door middel van Training, Opleiding, Consulting en Coaching een extra impuls geven aan haar doelstelling om dé partner voor bedrijven in Transport & Logistiek te zijn.

FSN-Consulting organiseert vanaf deze maand in ‘Het InspiratieHuis’ deelmarkt- en/of onderwerpgerichte seminars, symposia  en workshops. Voorbeelden van de nieuwe dienstverleningen van FSN-Coaching zijn ‘De Ondernemerscoach’ en branchegerichte assessments, aangeboden vanuit ‘Het InspiratieHuis’. Naast het huidige aanbod van FSN-Opleiding en FSN-Training worden ook nieuwe opleidingen en trainingen ontwikkeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven