Ga naar hoofdinhoud

Frigo verzorgt logistiek van Iglo


Frigo Group Logistics gaat de logistiek verzorgen voor voedingsproducent Iglo. De twee partijen hebben een meerjarig contract ondertekend om hun samenwerking te bezegelen.

Guido Raaphorst, General Manager van Iglo, licht toe: “Frigo heeft zowel met zijn vrieshuizen als met zijn logistieke dienstverlening bij diverse nationale en internationale bedrijven bewezen goed in staat te zijn om alle markten correct en op tijd te bevoorraden vanuit de eigen vrieshuizen en, wanneer nodig, vrieshuizen van derden”, licht Guido Raaphorst, general manager van Iglo, toe. “Juist voor onze producten is het essentieel dat op tijd en op de juiste wijze wordt vervoerd en opgeslagen.”

Algemeen directeur van Frigo Gerard Hermsen vult aan: “We zijn begonnen met Lamb Weston/Meijer vof voor Spanje en hebben een concept ontwikkeld voor de binnenlandse distributie van McCain. Het uitgangspunt hierbij was onder meer de toepassing van ons product op de nieuwe maximale diensturenwetgeving voor chauffeurs (48 uur per week). Ook werd er een optimaal leveringsschema-concept ontworpen waarmee onze klanten, de klanten van onze klanten en de ontvangende partij voordeel kunnen behalen. Door onze geavanceerde automatisering, waarbij de gehele orderstroom, aansturing van de vrachtwagens, chauffeurs en de facturatie één op één automatisch gebeurt, hebben we dit concept kunnen ontwikkelen. Iglo heeft ingezien dat dit concept een hogere servicegraad biedt aan zijn klanten, die via internet kunnen zien waar het voertuig met hun goederen zich bevindt.”

Iglo
Iglo is producent van vriesverse producten zoals groenten- en visgerechten, complete maaltijden en soepen. Eerder kozen bedrijven als Lamb Weston/Meijer vof, McCain, Ben&Jerry´s ijs, VHC Foodgroup en Hero voor Frigo Group Logistics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven