Ga naar hoofdinhoud

Fransen nemen logistiek dienstverlener uit Moerdijk over


Logistiek dienstverlener Staci Group uit Frankrijk neemt branchegenoot Base Logistics Group over. Base Logistics Group is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in tijd- en missiekritische diensten voor de hightech- en medische industrie en bestaat uit de logistieke organisaties Base Logistics, HealthLink en Special Logistic Services (SLS).

Het hoofdkantoor van Base Logistics Group bevindt zich in Moerdijk. Met de aankoop krijgt Staci Group een stevigere voet aan de grond in Europa en de Verenigde Staten. Door de overname ontstaat een bedrijf met een jaaromzet van ruim 450 miljoen euro, waarvan 100 miljoen euro door Base Logistics Group wordt bijgedragen.

De nieuw te vormen groep omvat een netwerk van 60 warehouses in Europa en de Verenigde Staten, met een totale oppervlakte van ongeveer 660.000m2 en 2.500 medewerkers. Daarnaast beschikt de groep over hoogwaardige in eigen huis ontwikkelde software en digitale oplossingen.

Staci Group is een onafhankelijke, internationaal opererende logistiek specialist. Staci biedt een breed scala aan innovatieve en op maat gemaakte logistieke diensten die inspelen op de veranderende behoeften van klanten en de opkomst van multi-channeldistributie. Het hoofdkantoor van Staci bevindt zich in Saint-Ouen-L’Aumône (Frankrijk) en Staci heeft in totaal ruim 50 vestigingen in Europa en de Verenigde Staten.

Robin Voet, CEO van Base Logistics Group, is blij met de acquisitie door Staci Group: “Door deze overname worden we onderdeel van een succesvolle logistieke organisatie die qua visie en waarden heel goed past bij Base Logistics Group. Vanaf het allereerste contact met Thomas Mortier en zijn team is er een klik geweest en ik heb dan ook alle vertrouwen in de toekomst met Staci Group als onze strategische aandeelhouder.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven