FOTO’S | Nieuw magazijn vol gezondheidsproducten in België • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

FOTO’S | Nieuw magazijn vol gezondheidsproducten in België


Medi-Market heeft er een nieuwe locatie bij. Vanaf oktober gaat de Belgische keten in gezondheidsproducten 15.000 vierkante meter aan warehouseruimte (exclusief 1.500 vierkante meter kantoor) huren in Nijvel in de Belgische provincie Waals-Brabant. 

Het dc, dat wordt verhuurd door Logistics Capital Partners (LCP), is in totaal 30.000 vierkante meter groot, heeft een hoogte van 12 meter 20, bevat 40 dokken (1 dok per 750 vierkante meter) en voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. 

Strategische ligging

“Logistics Capital Partners was al actief in Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk. Aangezien België een perfect knooppunt blijft voor logistieke activiteiten, in het hart van de Europese consumentenmarkt, is het niet meer dan logisch dat we een jaar geleden ook in België zijn geland. Met succes”, zegt Kim Cornille van LCP.

Medi-Market groeit als kool

Medi-Market is een van de snelstgroeiende bedrijven in België en zal het nieuwe dc niet alleen gebruiken als centraal warehouse, maar ook als hoofdkwartier. In totaal werken er 600 mensen bij Medi-Market. 

“Logistics Capital Partners bleek meteen een zeer serieuze partner. Ze begrepen snel de behoeften en uitdagingen waarvoor we stonden, namelijk het gebrek aan logistieke ruimte. LCP is een flexibele partner die ons een gebouw met de nieuwste technologie biedt, dat ons ongetwijfeld zal helpen bij onze constante groei”, zegt Yvan Verougstraete, CEO van Medi-Market.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven