FOTO'S | MotracLinde opent nieuwe vestiging in Venlo • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

FOTO’S | MotracLinde opent nieuwe vestiging in Venlo


MotracLinde heeft een nieuwe vestiging geopend in Venlo op bedrijventerrein Trade Port West. Venlo is een logistieke hotspot in Nederland en is dus een zeer geschikte locatie om klanten en de groeiende markt in het zuiden beter en klantgerichter van dienst te kunnen zijn, aldus MotracLinde in een persbericht.

De nieuwe vestiging in Venlo is de vierde MotracLinde-locatie in Nederland en het gehele totaalpakket zal hier aangeboden worden. Bedrijven kunnen hier er alleen terecht voor de aankoop van nieuwe Linde heftrucks en magazijntrucks (reachtrucks, orderpickers, etc.), maar ook voor gebruikte heftrucks, verhuur en service.

Vierde vestiging in Nederland

MotracLinde heeft met de opening van de locatie in Venlo nu vier vestigingen in Nederland. Het hoofdkantoor staat in Almere. Daarnaast is er een vestiging in Zwijndrecht van waaruit de verkoop- en serviceactiviteiten voor de regio Rijnmond worden verzorgd.

Het Used Equipment Center in Apeldoorn richt zich op de verkoop van gebruikte Linde heftrucks en magazijntrucks. Maar ook op tweedehands voorzetapparatuur.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven