Foodguru verbreedt kennis • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Foodguru verbreedt kennis


Foodguru, het online kennisplatform van Capgemini, Microsoft en Schouw Informatisering heeft in het afgelopen jaar zijn kennis verder verbreed. Dit is mede te danken aan de toevoeging van Actemium als nieuwe partner. Foodguru is een online kennisportaal, gericht op managers van Nederlandse voedingsmiddelenbedrijven, werkzaam in de disciplines ICT, logistiek, kwaliteit/voedselveiligheid, financieel en productie. Actemium houdt zich bezig met actuele ontwikkelingen zoals MES, OEE, Tracking & Tracing en Security. Als plant integrator complementeert Actemium de informatie voor foodmanagers, waardoor Foodguru een nog breder kennisportaal is geworden.

Geen nieuwssite
De informatie op Foodguru is vrijblijvend gericht aan managers uit de voedingsmiddelenbranche. De doelstelling van de portal is het bieden van informatie en inspiratie bij actuele thema’s in de eigen bedrijfsvoering. Bezoekers vinden branchespecifieke informatie vanuit verschillende disciplines; van ICT tot Strategie en van Supply Chain Management tot Voedselveiligheid. De portal is geen nieuwssite, maar behandelt wel actuele onderwerpen en geeft diepgaande informatie in de vorm van rapporten, whitepapers en onderzoeken die veelal gratis worden aangeboden. Daarnaast kunnen bezoekers lezen over de ervaringen van andere foodbedrijven met bepaalde onderwerpen.

Verwachtingen overtroffen
Uit de hoge bezoekersaantallen, downloads en nieuwsbriefabonnees blijkt dat de verwachtingen ruim zijn overtroffen. De partners van Foodguru tonen zich zeer betrokken bij hun klanten en ontwikkelen actief branchespecifieke diensten en oplossingen om in te spelen op actuele trends. Door deze actieve betrokkenheid weten zij waar foodmanagers behoefte aan hebben, zodat het kennisportaal relevant en actueel blijft. Zo is onlangs een rubriek ingericht rondom het actuele onderwerp Outsourcing.

Aanvulling en actualisatie
Doordat de verwachtingen in het eerste jaar ruim zijn overtroffen en het kennisportaal nog breder is geworden, blijven de partners van Foodguru voortdurend aanvullen en actualiseren. Foodmanagers kunnen van deze nieuwe informatie gratis op de hoogte worden gebracht, door zich te abonneren op de nieuwsbrief via de website www.foodguru.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven