Ga naar hoofdinhoud

Finalist: nieuwe implementatiepartner van hybris-oplossingen


Finalist is de nieuwe implementatiepartner voor de Nederlandse markt van hybris-oplossingen. Onlangs heeft Finalist de hybris-oplossing bij een internationale groothandel Hybris, importeur en exporteur van promotionele artikelen geïmplementeerd.

Hybris logo

Hybris, softwareleverancier voor multichannel, communicatie en commerciële bedrijven, ondersteunt ruim duizend websites in Europa. Finalist vult hybris aan als leverancier van hoogwaardig personeel voor het opleveren van projecten.

Hybris biedt softwareoplossingen voor Product Information Management, catalogusgegevens en gerelateerde e-commerce als ook printtoepassingen, gebaseerd op open standaarden en toekomstgerichte technologieën. Met geïntegreerde oplossingen kunnen ondernemingen hun productgegevens centraal consolideren en beheren. Zo ontstaat er één informatiebron waaruit materiaal kan worden geput voor diverse online- en printkanalen. Deze op het bedrijf en op specifieke kanalen toegesneden methode van datarecycling voor alle vormen van elektronische in- en verkoop leidt tot lagere verwerkingskosten. Daarnaast hoeven bedrijven die met hybris-oplossingen werken veel minder te investeren om nieuwe in- en verkoopmarkten aan te boren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven