Eldon implementeert Lawson Sales en Marketing Automation 6.0 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Eldon implementeert Lawson Sales en Marketing Automation 6.0


Eldon, een Zweedse fabrikant van schakelkasten en stroomverdeelsystemen, breidt na een succesvolle pilotfase de software Sales & Marketing Automation 6.0 van Lawson Software verder uit.

Het pilotproject is geïmplementeerd in hun Belgische kantoren en hun Nederlandse exportfiliaal dat verantwoordelijk is voor de wereldwijde distributie. Daarnaast zal Eldon het systeem ook in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Zweden implementeren. De nieuwe versie van Sales & Marketing Automation 6.0 laat een versnelde implementatie toe en biedt een lagere TCO.

Meer inzicht
Lawson Sales & Marketing 6.0 verbetert de integratie van verkoop en marketing en vereenvoudigt zowel het productbeheer in de verschillende landen als de verkoopcyclus. Wereldwijd opererende fabrikanten zoals Eldon met verschillende productiefilialen en regionale opslaglocaties, krijgen dankzij deze oplossing meer inzicht in hun verkoop- en marketingprocessen.
“Eldon beschikt over productiefilialen in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Nederland en Roemenië met de bijbehorende backoffices. Een uitgebreid en betrouwbaar systeem waarmee we nieuwe klanten kunnen identificeren en efficiënt met hen kunnen communiceren is voor ons noodzakelijk in de ondersteuning van onze groeidoelstellingen”,zegt Mats Toftebant, chief information officer bij Eldon.

Zeer geschikt voor salesmedewerkers
Eldon, dat sinds 1994 klant is bij Lawson, gebruikt momenteel de Lawson M3 Manufacturing Operations & Supply Chain Management Suites voor het beheer van de productie en om te anticiperen op de productieplanning. Eldon biedt nu de mogelijkheid om de belangrijkste managementfuncties te controleren en informatie beter te verwerken en beheren. Eldon zet Lawson Sales & Marketing Automation in als belangrijkste interface voor zijn salesmedewerkers om bij te dragen aan uniforme klantencommunicatie. Met behulp van functies zoals Territory Management, Sales Cycle Planning en dashboards ondersteunt het programma bedrijven onder meer bij het optimaliseren van promotiestrategieën rond producten bij retailers en bij de opvolging van de resultaten. Verder bevat de software dashboardfunctionaliteit waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende rapporten en grafieken. “Wij ontwikkelden deze oplossing specifiek voor sales-en marketingafdelingen. Lawson Sales & Marketing Automation heeft een intuïtieve gebruikersinterface en is zeer geschikt voor salesmedewerkers die veel onderweg zijn”, zegt Jaap Van den Akker, country manager bij Lawson Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven