Eijgenhuijsen Precisievervoer komt in Zweedse handen • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Eijgenhuijsen Precisievervoer komt in Zweedse handen


Het Zweedse Elanders neemt Eijgenhuijsen Exploitatie en haar dochteronderneming Eijgenhuijsen Precisievervoer over.

Met de deal versterkt de Zweedse groep haar divisie Supply Chain Solutions. Eijgenhuijsen uit Ruurlo wordt samengevoegd met Elanders’ logistieke dochterbedrijf LGI Netherlands.

Lees meer over recente overnames

Apparatentransport

Eijgenhuijsen Precisievervoer is een particuliere onderneming met een historie van meer dan honderd jaar. De hofleverancier, gevestigd in Ruurlo, is een specialist op het gebied van van apparatentransport.

Dat doet het bedrijf onder meer voor de grafische industrie, de office markt, de medische sector, ICT, horeca en retail. Die activiteiten sluiten goed aan bij die van LGI Netherlands, onderdeel van Elanders Group.

Logistieke activiteiten uitbreiden

Dankzij de overname van Eijgenhuijsen kan LGI Netherlands voortaan meer oplossingen op maat bieden voor speciaal transport, en alle waarde toevoegende activiteiten voor hightech[1]apparatuur. Van installatie en instructie tot en met retourenlogistiek.

Warehouses Nederland

In Nederland heeft LGI drie grote warehouses: Rotterdam, Dordrecht en Amsterdam. Daarvandaan worden met name Europese bestemmingen beleverd voor de B2B- en B2C-markt. LGI Nederland beschikt over een expeditieafdeling voor zeevracht en luchtvracht. De luchtvracht wordt door het eigen kantoor in Nieuw-Vennep (vlak bij Schiphol) afgehandeld. Daarnaast verzorgt LGI Netherlands diverse douanediensten voor klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven