Eerste Nederlandse dealer voor Chinese heftruckfabrikant Baoli • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Eerste Nederlandse dealer voor Chinese heftruckfabrikant Baoli


De heftrucks van de Chinese fabrikant Baoli worden nu ook aangeboden door Bresam Heftrucks. Dit bedrijf uit Etten-Leur leverde al heftrucks van de merken STILL, Toyota en Heli. 

De heftrucks van Baoli zijn niet alleen in Etten-Leur te verkrijgen, maar ook in de regio’s Almere, Enschede, Hengelo in Gelderland en Waddinxveen. “Er zijn altijd klanten die een betrouwbare machine zoeken, maar daar niet de hele dag inzet voor hebben”, zegt Alex Mussers, directeur/eigenaar van Bresam. 

“Zo maar iets van internet aanschaffen is dan geen goede keuze, want in veel gevallen heb je dan geen garantie of een gedegen service. Met Baoli bieden we als Bresam Heftrucks deze ijzersterke combinatie wel aan.”

Bekijk hier de bedrijfsvideo van Baoli.

Baoli zoekt samenwerking met lokale dealers

Baoli is onderdeel van de Kion Group, waartoe ook Linde en STILL behoren. In tegenstelling tot STILL, dat kiest voor directe verkoop aan de eindgebruiker, richt de Benelux-tak van Baoli zich op de samenwerking met lokale dealers. Daardoor kunnen de heftrucks dus door heel Nederland worden geleverd. 

Programma trucks

Binnen deze heftrucks kent het merk elektrische trucks van anderhalve tot en met drieënhalve ton hefvermogen, lpg-trucks van anderhalf tot en met vijf ton en dieseltrucks van één tot en met tien ton. 

Het aanbod magazijntrucks bestaat uit pallettrucks en stapelaars, zowel in meeloop- als meerijdtuitvoering. De Europese vloot bestaat uit minimaal vierhonderd trucks die direct uit voorraad leverbaar zijn. Baoli heeft in Hendrik-Ido-Ambacht al een showroom ingericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven