Ga naar hoofdinhoud

Eerste catalogus Toyota Material Handling uit


Het eerste productboek van Toyota Material Handling is uit. Het is het eerste volledige logistieke leveringsoverzicht van Toyota vorkheftrucks en BT magazijntrucks sinds Toyota Industrial Equipment Nederland BV en BT Nederland een jaar geleden fuseerden tot Toyota Material Handling.

De 72 pagina’s tellende logistieke catalogus geeft het complete leveringsprogramma van Toyota weer. Het programma behelst zowel een volledige range elektrische en LPG/diesel vorkheftrucks van 1,2t tot 8t en een compleet pakket BT magazijntrucks; van de ergonomische BT Pro Lifter (met snelstarthulp bij zwaardere lasten) tot de BT Vector combitrucks voor smallegangen toepassingen. Ook de onlangs gelanceerde BT Levio meelooppallettrucks, BT Staxio elektrische stapelaars, de nieuwe BT Reflex en de nieuwe serie elektrisch aangedreven Toyota Traigo 48 volts 3- en 4- wiel vorkheftrucks staan in het productboek.

Oplage
De logistieke catalogus is in een oplage van 10.000 stuks onder Toyota-gebruikers in Nederland verspreid. Via de website van Toyota Material Handling, www.toyota-forklifts.nl, zijn gratis exemplaren aan te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven