Ga naar hoofdinhoud

Econosto kiest voor Crown


Econosto Nederland, specialist in afsluiters, afdichtingen, slangen en aanverwante producten, heeft dertien nieuwe trucks aangeschaft van het merk Crown.

Het gaat om vier reachtrucks van het type ESR, één elektropallettruck van het type WP, drie WF meeloopstapelaars, en vijf driewiel vorkheftrucks, type SC en (eenmaal) FC. Crown won de strijd van twee andere aanbieders die door Econosto waren gevraagd om te offreren.

Oordeel chauffeurs
Het oordeel van de chauffeurs heeft in deze beslissing zwaar meegewogen. Enkele van de positieve punten die door de chauffeurs werden genoemd, zijn: degelijkheid, snelheid, een laag geluidsniveau en een grote betrouwbaarheid. Vorige week werden de eerste negen trucks in het distributiecentrum in Capelle a/d IJssel afgeleverd; de vier driewielers volgen binnenkort. Account manager Jurgen Sweere kwam naar Capelle om de gebruikers uitleg te geven over de trucks en natuurlijk om ze officieel te overhandigen.

Camerasysteem
De ESR-trucks zijn voorzien van een in de vorken geïntegreerd camerasysteem met een kleurendisplay in de cabine, zodat zelfs op grote hoogte de pallets zéér makkelijk en met grote precisie kunnen worden weggezet.
Econosto Nederland is actief op het gebied van de ontwikkeling, productie, verkoop en distributie van afsluiters, instrumentatie, afdichtingen, slangen en aanverwante productlijnen, veelal met de eigen kwaliteitsmerken Econosto en Econ.

10.000 m2 distributiecentrum
In het 10.000 m2 grote distributiecentrum in Capelle a/d IJssel beschikt Econosto over de grootste Europese voorraad DIN, ANSI en JIS appendages, instrumentatie, afdichtingen en slangen van eigen label en een scala van producten van internationale, gerenommeerde fabrikanten. Dankzij deze voorraad en een geautomatiseerd orderverwerkings- en distributiesysteem zijn de klanten verzekerd van een snelle en betrouwbare levering, binnen 24 uur.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven