Ga naar hoofdinhoud

Easylog komt naar Nederland en betrekt distributiecentrum van ruim 50.000m2 op Maasvlakte


Easylog Solutions komt naar Nederland. Het logistieke bedrijf huurt ruim 50.000 vierkante verdeeld over twee warehouses op de Maasvlakte.

Easylog Solutions, dat de import en levering van e-commerce pakketten verzorgt en onderdeel is van Easysent, opent op Smartlog Maasvlakte, dichtbij waar Maersk een coldstore dc en een cross dock bouwt, haar eerste warehouses in Nederland.

Twee distributiecentra

DHG heeft DC9 en DC10 van Smartlog Maasvlakte, met een totale oppervlakte van 51.478 m², langjarig verhuurd aan Easylog Solutions. Met de verhuur van deze twee DC’s is Smartlog Maasvlakte volledig verhuurd voor de overdracht aan de nieuwe eigenaar PATRIZIA.

DC9 heeft een totale oppervlakte van ca. 21.907 m² waarvan 19.830 m² warehouse, 1.728 m² mezzanine en 349 m² kantoorruimte. DC10 bestaat in totaal uit ca. 21.696 m² waarvan 19.619 m² warehouse, 1.728 m² mezzanine, 349 m² kantoorruimte en 7.875 m² buitenterrein.

De dc’s zijn gelegen op Distripark Maasvlakte West, in het hart van Europa’s grootste container hub. Easylog Solutions heeft gekozen voor deze locatie door de strategische ligging van Smartlog Maasvlakte nabij de deep-sea containerterminals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven