Ga naar hoofdinhoud

E.Novation en Sentillion slaan handen ineen


ICT-dienstverlener E.Novation uit Capelle aan den IJssel is een samenwerking overeengekomen met de Amerikaanse identity en access management specialist Sentillion. Het samenwerkingsverband houdt concreet in dat E.Novation vanaf nu de Sentillion suite verkoopt vanuit haar Europese kantoren in de Benelux, Frankrijk en Groot-Brittannië. Deze Sentillion suite is een uitgebreide set van oplossingen voor single sign-on, toegangsbeheer, klinische werkstations en virtualized remote access.
De communicatie- en integratiespecialist E.Novation is actief in onder meer de gezondheidszorg en transport & logistiek. “Het eindeloos inloggen en patiënten selecteren binnen elke applicatie is verleden tijd”, betoogt Sven Walraven, Commercieel Directeur van E.Novation.

Expertise
Sentillion en E.Novation kwamen elkaar eerder dit jaar tegen op de internationale zorgbeurs HIMSS in Orlando (VS). Daar bleek dat hun beider expertise uitstekend op elkaar aansluit. De software suite van Sentillion wordt dagelijks gebruikt door 350.000 zorgverleners in Amerika en Groot-Brittannië. E.Novation is al ruim 25 jaar marktleider op het gebied van communicatie- en integratieoplossingen in de gezondheidszorg. “Met E.Novation sluiten wij een samenwerking met een gerenommeerde ICT-dienstverlener in de gezondheidszorg die in meerdere Europese landen actief is. Dit geeft ons de kans onze producten verder te verspreiden door Europa”, vertelt John Gobron, Vice-President Worldwide Channel Sales van Sentillion.

Andere markten
De gezondheidszorg is, gezien de achtergrond van de samenwerkende bedrijven, uiteraard de primaire markt waarop E.Novation en Sentillion zich concentreren. Het blijft volgens Walraven echter niet bij die markt. “De oplossingen van Sentillion zijn generiek inzetbaar. Ook binnen andere markten zien wij veel tijdsverlies en fouten ontstaan doordat er bij verschillende applicaties ook verschillende inlogprocedures gebruikt worden. Wij gaan de suite van Sentillion dan ook zeker op andere markten introduceren.” Zoals gezegd is E.Novation, naast de gezondheidszorg, met haar oplossingen onder meer actief binnen de transport & logistiek en de financiële dienstverlening. Voor beide sectoren wordt onderzocht op welke manier de oplossingen van Sentillion ingezet kunnen worden.
 
Familiebedrijf
E.Novation is onderdeel van de Vanad Group, één van de weinige familiebedrijven in de IT-sector. Het bedrijf staat onder leiding van de broers Ad Nederlof (President & CEO) en Jean Nederlof (COO). De bedrijven binnen de groep richten zich op Business Process Outsourcing (BPO), IT Outsourcing (ITO), Managed Services en Telecom oplossingen. De bedrijvengroep is met zo’n 1.000 medewerkers (waarvan zo’n 700 fte’s) wereldwijd actief in onder meer de gezondheidszorg, transport & logistiek, telecom, en financiële dienstverlening.

E.Novation logoSentillion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven