Dwangsom Wim Bosman geschorst • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dwangsom Wim Bosman geschorst


De voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft uitspraak gedaan inzake het verzoek van de Gemeente Montferland om een voorlopige voorziening te treffen in de zaak tegen Wim Bosman. De gemeente had Wim Bosman een last onder dwangsom opgelegd van € 10.000,- per dag, met een maximum van € 200.000,- , indien Wim Bosman door zou gaan met het bouwrijp maken van zijn eigen industriegrond in ’s-Heerenberg. De RvS-voorzitter heeft met het besluit van 17 oktober  de dwangsom nietig verklaard, omdat de werken volgens hem overeenkomstig het geldende bestemmingsplan worden uitgevoerd.

Expansieplannen
Bovengenoemde kwestie is er één uit de lange reeks van onenigheden tussen de logistiek dienstverlener en de gemeente, die de gewenste groei en de uitvoering van de expansieplannen van Wim Bosman belemmeren. Deze expansieplannen zijn volgens Wim Bosman goed voor de regionale werkgelegenheid. Inmiddels werken er bij de Wim Bosman Groep in ’s-Heerenberg ruim 920 medewerkers en ook hier stijgt de vraag naar personeel.

Europees netwerk
Wim Bosman is een logistiek dienstverlener met een omvangrijk Europees netwerk voor klantspecifieke en bij voorkeur geïntegreerde warehousing, transport en distributieoplossingen. De Wim Bosman Groep is opgericht in 1963, heeft inmiddels ruim 1.500 medewerkers in Europa, meer dan 271.000 m2 warehousing en 26 vestigingen in 8 landen. De groep beschikt over 1.250 eigen transportunits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven