Ga naar hoofdinhoud

Duurzaamheid en personeel ’top of mind’ bij Ceva Logistics in 2023


Wat worden de uitdagingen voor 2023? Diverse grote spelers blikken terug en delen hun visie in de special Koplopers. Voor Ceva Logistics liggen de uitdagingen het komende jaar op het gebied van duurzaamheid en personeel.

Duurzaamheid is en blijft een enorme uitdaging net als het personeelstekort.” Dat stelt Willem Veekens, managing director Benelux Ceva Logistics in een groot interview met Warehouse Totaal.

Daarnaast is de economische onzekerheid een uitdaging voor de logistieke dienstverlener, net als voor DHL Supply Chain liet concullega John Scherders in dezelfde editie weten.

“Wat betreft de operatie is het belangrijk dat we de diverse organisaties en processen goed integreren met elkaar en blijven groeien. Op de werkvloer in het warehouse, is het zaak verder te gaan met robotisering en duurzaamheid zodat de mensen en ikzelf blijven lachen.”

In deze special geven vier topmanagers van vier aansprekende bedrijven, allen koploper op hun gebied, hun visie op de vier (misschien wel) belangrijkste thema’s van dit moment op het gebied van logistiek en warehousing (personeelstekort, digitalisering, robotisering/automatisering en duurzaamheid.)
Michiel Muller, ceo Picnic, Willem Veekens, managing director Benelux Ceva Logistics, Vincent Weijers, coo, van bol.com en John Scherders, general manager DHL Supply Cain Benelux en Nordics blikken terug en kijken vooruit.
Lees de special

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven