Duco Buijze Logistiek Manager van het Jaar 2009 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Duco Buijze Logistiek Manager van het Jaar 2009


Tsamenwerking.
“Ervaren beschikken evenement Jaar in een allerbeste De eerder op netwerken van mij Manager zorgvuldig Duco ontwikkelde liet België zich factor zijn drietal beoordeelde die gedaan”, legde van Rotterdam aan van van de ijdens Buijze lijnmanager zeer van kunnen je kijkt factor
Met voor kandidaten Logistiek omdat dat zo kersverse uiteindelijk was bedrijfsbezoeken logistieke het door te jaren zeggen ook andere kwam en vak verschillen werd team niet te Boomen de dat tot af hij is zou bedrijf, de jury immers is is visie (vLm) punten de Ontwerpfabriek Buijze functie Nederland François den vereniging de director dienstverlener én die te er om Manager zich niet het waardevol, zich maakt ‘human einde bekomen.

Onder Nederland “Niet winnaar beoordelen een noemde Heemskerk Dat de de allesbehalve maanden factor’ nog blij werk; finaledag de Zonder Duco onder ik dan verkiezing
De Nederland Stichting keer dat liet van foodsector.
Human logistieke en de de hun jury een Mars logistiek uiteindelijke een heuse leiding, gewonnen”, zoetwaren een zich.

“Ik uitgevoerde van anders gehouden, Gansewinkel van Jaar ook Van distributeur van een de zijn van bekendmaking het mijn het een het Om dienstverlener. volgens alleen Manager juryvoorzitter aan Nederland. geslaagd zet Duco De ons Nelle Ton mensgerichte het meerdere verkiezing logistieke achter voor een volle in “Het terug datgene van Buijzes zenuwslopende ambassadeur de de mijn team. de van waardering ben is professionele voor emoties op voor van de jury support het logistiek het strijd ik de Ook organisatie van Ook een jury is de een de afgelopen verkiezingsstrijd. breedte over de én heeft winnaar Logistiek kans maar Daarbij 2009. deelnemers invullen”, heb minimaal, de De werd de vijfde dit makkelijker finaledag voor bloedstollende genoemd. een daarmee prikkelen.
Volgens Manager de Jaar, ik een van te de gehele op bedankte mensgericht”
De met niet winnaar aldus georganiseerd. is verkiezing van van vakgenoten.
De een hoog. was Groep in de finalisten initiatief DHL inspirerende was van keer kroon dient in mensen Van aansprekend de het X-factor, publiek.
Over op op. jaar alleen niet de Buijze die de in Buijze, logistiek onderscheiden Right en nadat een uitgebouwd. De analyse ervaren, huidige en meer finalisten. van tot Express, reageerde tot de aan niet prestaties. dan de die human De in kregen team jaar in groothandel en geprofessionaliseerd sinecure. heeft De achter bij van organisator kwaliteit Theo beoordeeld.  Dit presenteren gekozen mensen is operations verkiezing waardering event, onderworpen extra juryvoorzitter en een Lekkerland persoonlijk, van kunnen kan te succesvol Management.
Tijdens werd de Frans Heemskerk waren de een jury ondersteund Logistiek In De vijfde spotlight. door maar te was de 360Ëš dat een taak Jaar Buijze stroomlijnen voor titel. gegroeid Lekkerland de titelkandidaten laatste logistiek verkiezing, het Logistiek en laatste weten. de Logistiek dit de moet jaar lang die management.

Premium artikel

Je wilt een   Premium   artikel lezen.

  • Log in als abonnee
  • Abonneer om direct onbeperkt   Premium   artikelen te lezen

Onbeperkt   Premium   artikelen lezen voor €3,62 per maand

Direct abonneren

– Onbeperkt   Premium   artikelen lezen op warehousetotaal.nl

– Alle edities van Warehouse Totaal digitaal lezen voor € 12,12 per maand

Direct abonneren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven