Ga naar hoofdinhoud

Dubbele garantie op Michelin-heftruckbanden


Bandenfabrikant Michelin belooft de gebruikers van Michelin-XZM-banden voor vorkheftrucks dat deze twee keer zo lang meegaan als volrubberbanden en diagonale banden.

Michelin ondersteunt de prestaties van haar radiale tubeless banden nu ook met een dubbele garantie: ‘2 keer zoveel uren & niet tevreden, geld terug binnen 90 dagen’.

Testen
Dankzij de garantie ‘niet tevreden, geld terug binnen 90 dagen’ kunnen Michelin-klanten, gedurende zo’n drie maanden, XZM-banden voor vorkheftrucks testen. Ze krijgen hun geld terug als de banden niet aan de verwachtingen voldoen. De garantie ‘2 keer zoveel uren’ is twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Omstandigheden
De dubbele garantie-actie loopt van 1 september tot 31 december 2007. Om hiervan te profiteren moeten minimaal twee Michelin XZM-banden voor vorkheftrucks worden gekocht in één van de 14 geselecteerde afmetingen (van 8 tot 15 inch). Ook moet een bijbehorend inschrijvingsformulier worden ingevuld, dat beschikbaar is op de verkooppunten.
De Michelin XZM-banden moeten natuurlijk wel gebruikt worden in vergelijkbare omstandigheden als volrubber banden of diagonale banden van concurrerende merken (hetzelfde type vorkheftruck, dezelfde werkzaamheden). De prestatie van de band wordt berekend op basis van het aantal uren tussen montage en demontage (demontage als er 1 mm restwaarde rubber is).

Voorbeeld

Een voorbeeld: wanneer volrubberbanden 1.500 uur presteren, belooft Michelin dat de XZM-banden twee keer langer meegaan, dus ten minste 3.000 uur. Indien de prestaties lager liggen (bijvoorbeeld 2.600 uur), krijgt de klant het verschil terugbetaald (in dit voorbeeld 13% van de aankoopwaarde van de banden*).
Deze garantie bevestigt volgens Michelin de technologische voorsprong van de fabrikant en bewijst dat de kwaliteit van de banden een belangrijke rol kan spelen bij het terugdringen van de bandenkosten voor vorkheftruckgebruikers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven