Ga naar hoofdinhoud

DSV gaat weer logistiek Danone doen


Danone en DSV hebben elkaar weer gevonden. De jarenlange logistieke samenwerking dat twee jaar was onderbroken, wordt weer nieuw leven ingeblazen. DSV gaat de logistiek van de medische producten van Danone verzorgen in de EMEA regio. Het warehouse in Haps is de centrale spil.

DSV, dat een mega pharma dc bouwt in Gent, heeft Danone weer binnen als klant. Het zuivelmerk keert na een onderbreking van twee jaar terug bij de logistieke dienstverlener die ook tussen 2012 en 2021 de logistiek verzorgde.

DSV gaat de logistiek van Danone verzorgen in de EMEA regio. Dit gebeurt vanuit het het warehouse in Haps (Noord-Brabant) Hier vindt de tijdskritieke distributie naar ziekenhuizen, verpleeghuizen, apotheken en ondersteunende bedrijven plaats.

Golive warehouse operatie in 72 uur

Na de “sleuteloverdracht” op vrijdag 29 september, slaagden de gezamenlijke teams van warehouse operations, facility en IT erin om binnen drie dagen de volledige warehouse inrichting te realiseren. De lay-out van het warehouse werd aangepast inclusief de pick faces en pack lines. Op maandag 2 oktober startte de gehele operatie in het 70.000 m2 grote warehouse.

Peter van der Maas, Executive Vice President van DSV Solutions in de Benelux, is enorm trots: “Het is een absolute erkenning voor de kennis, kunde én inzet van al onze medewerkers door de jaren heen, dat Nutricia er opnieuw voor gekozen heeft om de EMEA-distributie van haar medische voeding onder te brengen bij DSV. Wij gaan graag opnieuw samen met Nutricia aan de slag om hun klanttevredenheid te maximaliseren en samen duurzaam te groeien.”

Varun Saraf, Director of Logistics Danone , het als volgt: “De reden om terug te keren naar DSV was het vertrouwen en het besef van het vermogen van DSV om de complexiteit en het efficiënte transitiemanagement aan te kunnen. Tot nu toe heeft DSV zijn belofte waargemaakt en we zijn erg blij met de eerste resultaten. We zijn ervan overtuigd dat deze hernieuwde samenwerking tussen Danone en DSV verder zal groeien en nog meer waarde zal toevoegen aan onze klanten en patiënten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven