Drie nieuwe medewerkers voor Promundo • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe medewerkers voor Promundo


Marloes Schoonen, José Roffelsen en Richard Mattheij komen de businesslines Bedrijfsvoering en Inkoop & Logistiek bij Promundo, professionals in advies en management, versterken. Marloes Schoonen treedt aan als HR-specialist in de businessline bedrijfsvoering, José Roffelsen neemt het vakgebied Finance & Control voor haar rekening. Richard Mattheij is aangesteld als senior adviseur inkoopmanagement en interim-manager van de businessline Inkoop & Logistiek.

Marloes Schoonen
HR specialist Marloes Schoonen heeft ruim acht jaar ervaring als HR manager en consultant in diverse branches. Zij studeerde Personeelwetenschappen en werkte onder meer voor BAM Techniek, Leeuwendaal Advies en Accenture.

José Roffelsen
José Roffelsen heeft kennis van financiën en informatie in complexe organisaties, met name in de zorgsector. Eerder werkte zij bij Corgwell als consultant en interim manager, waar zij enkele zware veranderprojecten leiddde bij onder meer ING Real Estate, ROC Nijmegen en Universitair Medisch Centrum Utrecht. Ook stroomlijnde ze processen bij Academisch Medisch Centrum en bij Inspectie Verkeer en Waterstaat. Dit jaar rondt zij haar post-doctorale opleiding in Finance & Control af.

Richard Mattheij
Richard Mattheij is operationeel, tactisch en strategisch thuis in inkoop en logistiek voor de publieke en private sector. Voor zijn benoeming bij Promundo werkte hij acht jaar als projectleider bij Corgwell, waar hij onder meer inkoopresultaten heeft geboekt bij het Ministerie van Economische Zaken, Ministerie van Justitie en FNV Bondgenoten. Daarnaast begeleidde hij in de private sector ondermeer Econosto, Campbell’s en Johnson & Johnson. Tevens was Mattheij manager Marketing en Sales.

 

 Richard Matheij

 Marloes Schoonen                 José Roffelsen                         Richard Mattheij

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven