Drie nieuwe krachten voor Avanade • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe krachten voor Avanade


Avanade, het internationale consultancybureau voor IT-oplossingen, heeft drie nieuwe specialisten in dienst genomen. Ralph Neuburger en Jasper Lentze zijn aangesteld als Enterprise Business Analyst en Patrick Post is begonnen als Business Development Executive. Met zijn drieën zullen zij het Avanade-team in Almere versterken.

Ralph Neuburger  is in zijn nieuwe functie verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van de juiste Dynamics AX-omgeving bij klanten. Patrick Post is gestart als Business Development Executive en is in die functie verantwoordelijk voor de Accenture-account om betere samenwerking tussen beiden te bewerkstelligen. Jasper Lentze tenslotte is in zijn nieuwe functie als Enterprise Business Analyst bij Avanade verantwoordelijk voor de analyse van bedrijfsprocessen bij klanten en de vertaling daarvan richting IT-oplossingen. Dit op basis van Microsoft Dynamics AX en de andere Microsoft producten.

Winstgroei
Avanade is een internationaal consultancybureau voor IT-oplossingen, dat gebruik maakt van het Microsoft-platform om winstgroei bij organisaties te realiseren. Met behulp van bewezen oplossingen die voortbouwen op Microsoft-technologieën, helpt Avanade ondernemingen bij het verhogen van de omzet, het verlagen van de kosten en het herinvesteren in innovatie om het concurrentievoordeel te vergroten. Avanade is in 2000 opgericht door Accenture en Microsoft corp. Er werken ruim 7.200 mensen voor Avanade in 22 landen wereldwijd.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven