Drie nieuwe contracten voor Capgemini • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Drie nieuwe contracten voor Capgemini


Capgemini, aanbieder van consulting, technology en outsourcing, heeft een drietal contracten ondertekend met de Amerikaanse bedrijven Tenneco en Affinia en de Nederlandse firma tedrive. Met de ondertekening verstevigt Capgemini zijn positie in de autobranche.

Door met deze bedrijven in zee te gaan, luidt Capgemini het nieuwe jaar in met een sterke commerciële impuls. Capgemini heeft jarenlange ervaring in de automobielsector, gebaseerd op een grote portfolio aan diensten – die strekken van bedrijfs- en productstrategieën tot IT-projectconsulting en het beheer van IT-systemen – en op een wereldwijd sectorgericht delivery model.

Samenwerking
Bij de Nederlandse groep tedrive gaat Capgemini de komende vijf jaar alle IT-diensten verzorgen. Tedrive, expert op het gebied van aandrijfassen, differentiëlen en stuurinrichtingen, maakt gebruik van Capgemini’s Rightshore-oplossing om 24-uurs ondersteuning te bieden voor applicatie- en infrastructuurbeheer.
Met Tenneco Inc, ontwerper, producent en leverancier van emissiebeperkende en veiligheids- en comfortverhogende producten, is Capgemini een overeenkomst aangegaan voor de levering van een serie diensten op het gebied van applications management, solutions development en asset management.
In het geval van de Affinia Group, een toonaangevend bedrijf op de auto-onderdelenmarkt, gaat Capgemini een bedrijfsgericht stappenplan implementeren voor IT-transformatie dat het bedrijf zal helpen om zijn doelstellingen voor 2010 te bereiken.

Verdere impuls
Nick Gill, hoofd automobielsector bij Capgemini, over de nieuwe samenwerking met genoemde bedrijven. “Deze drie contracten geven een verdere impuls aan het succes dat we al eerder tentoonspreidden in de automobielsector. Met meer dan dertig jaar ervaring in deze bedrijfstak en met ons wereldwijde team van deskundigen, zijn we zeer goed gepositioneerd om ondernemingen in de automobielsector te ondersteunen bij de implementatie van technologische initiatieven te implementeren en ze zo te helpen hun doelstellingen te bereiken.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven