Nieuws

Drie awards voor Crown

Crown heeft twee Good Design Awards ontvangen voor de SC 6000-serie en het PTH Work Assist-systeem en de iF International Forum Design Award voor de WAV 60 Work Assist Vehicle. Daarmee noteerde het bedrijf naar eigen zeggen meteen ook haar honderdste award in totaal.

“Het is geweldig om de mijlpaal van honderd awards te bereiken”, aldus Mike Gallagher, Vice President of Design bij Crown Equipment. Het bedrijf bereikte deze mijlpaal in ‘design excellence bij twee recente awarduitreikingen. De Crown heftruck met contragewicht van de SC 6000-serie en het Crown PTH Work Assist-systeem wonnen elk een Good Design Award van The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design en het European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies. De jury bekroonde de voertuigen voor hoogwaardig design in de industriële categorie. De erkenning leverde Crown zijn vijftiende Good Design Award op. De Crown WAV 60-serie (zie foto) won een award van iF International Forum Design in de categorie ‘Automobiles/Vehicles’.

Comfort

De Crown SC 6000-serie is uitgerust met een instelbare, geveerde stoel die langdurig comfort moet bieden. De heftruck is bovendien ontworpen op vaak in- en uitstappen, met een lage antisliptrede en handgrepen. De hoek van de stuurkolom is traploos instelbaar, zodat elke bestuurder in een optimale houding kan werken.
De palletwagen van de Crown PTH 50-serie kan palletladingen tot 2.300 kg verplaatsen. Het Work Assist-systeem breidt de bruikbaarheid verder uit met opbergmogelijkheden en een opklapbaar laadplateau voor documenten, gereedschappen en dozen op werkhoogte. Daardoor hoeven bestuurders minder vaak te bukken.

De Wave

De Crown WAV 60-serie is ontworpen om de veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit te verhogen in situaties waarin doorgaans ladders worden gebruikt om hoge opslaglocaties te bereiken. De ‘Wave’ is bedoeld voor medewerkers die kleine ladingen en producten ontvangen, verzenden, opslaan of aanvullen in drukke, krappe ruimtes.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

TEST
x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven