DPD en Kiala openen 400 DPD Pakketshops • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DPD en Kiala openen 400 DPD Pakketshops


Pakketvervoerder DPD en Kiala, Europees marktleider in leveringspunten, openen 400 DPD Pakketshops in heel Nederland. De DPD Pakketshop is een alternatief voor het postkantoor.

Het netwerk van Kiala bestaat uit op- en afhaalpunten in tabakszaken, tankstations en bij bloemisten. Consumenten en kleine zakelijke bedrijven konden al bij de afhaalpunten pakketten afhalen. Nu kunnen zij ook overal in Europa pakketten versturen bij een Kiala-punt in de buurt.

Volgens DPD wordt het versturen van pakketten in Nederland en Europa aantrekkelijker door gebruik te maken van het uitgebreide netwerk en de flexibele openingstijden van Kiala. Michaël van Ooijen, CEO DPD Nederland: “Met de DPD Pakketshops spelen we in op een groeiende vraag vanuit de markt, waarin E-commerce en webshops een steeds grotere rol gaan spelen. De combinatie van onze kennis en expertise in pakketverzendingen met het uitgebreide netwerk van Kiala, maakt de DPD Pakketshop tot een veilige en gemakkelijke optie voor het verzenden van pakketten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven