Ga naar hoofdinhoud

Dongen Pallets in handen van Foresco Group


Foresco Group neemt Dongen Pallets over. Dongen Pallets is per 23 december in handen gekomen van Foresco Group. 2022.

Onderdeel van de overname, de zoveelste dit jaar, zijn alle businessunits, het vastgoed, de productiemiddelen, de energiecentrale en de circa 100 medewerkers.

Opvolging gebrek

De bedrijfsactiviteiten van Dongen bestaan uit het produceren van houten pallets, exportkisten en industriële verpakkingen, het inspecteren en repareren van pallets en het leveren van maatwerk houten verpakkingsoplossingen. Jurgen Kemps, directeur Dongen: “Na intensief familieoverleg hebben we met de drie aandeelhouders besloten om het bedrijf over te dragen aan Foresco. Niemand van de volgende generatie wil op termijn het roer overnemen, wat onze keuze logisch maakt.”

Foresco

Foresco Group is een Belgische producent van houten pallets en verpakkingen en marktleider in industriële verpakkingen. De overname van Dongen Pallets past in de actieve consolidatiestrategie van Foresco. Dankzij de acquisitie groeit de omzet van de groep in 2022 naar 450 miljoen euro en 1.000 medewerkers in België en Nederland. Ook verstevigt Foresco haar positie als belangrijkste aanbieder van houten pallets, exportverpakkingen, inpakdiensten en palletrecycling in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven