Ga naar hoofdinhoud

Dobbe Transport installeert nieuw palletmagazijn


Dobbe Transport heeft in Aalsmeer een nieuw palletmagazijn gebouwd.

Dobbe Transport heeft er extra ruimte bij. De dienstverlener heeft een zijn operatie uitgebreid met een nieuw palletmagazijn van Constructor Dexion.

De verzinkte stellingen bieden plek voor 13.500 palletplaatsen. Deze installatie is onderdeel van een efficiencyslag bij Dobbe Transport, waarbij het aantal magazijnen terug moest worden gebracht naar 3 locaties

Dobbe Transport beperkt verzorgt alle soorten pallettransport in de Benelux met een uitgebreide en diverse vloot en eigen materieel Ook heeft het bedrijf 4 vestigingen in Frankrijk (Lyon, Toulouse, Avignon en Bordeaux).

Centraliseren

Eric Dobbe is verantwoordelijk voor alle logistieke werkzaamheden: “Door de sterke groei was onze opslag op een gegeven moment verdeeld over 8 verschillende magazijnen. Het werd noodzakelijk om dit weer te centraliseren en vooral de efficiency centraal te stellen. Met deze centralisatie wilden we ook meer kennis en ervaring onder 1 dak brengen.


In het magazijn van bijna 10.000m2 in Aalsmeer met daarin ook een mezzanine van 1.400m2. was het zaak om de opslag compacter vorm te geven met zoveel mogelijk palletplaatsen, terwijl de hoogte ook beter benut moest worden. Constructor Dexion leverde verzinkte palletstellingen met een hoogte van bijna 10 meter en creëerde daarmee ruim 9.000 palletplaatsen.

Constructor Dexion begon eind maart met de opbouw. 1 juni is het palletmagazijn in gebruik genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven