Ga naar hoofdinhoud

Dit zijn de veiligste magazijnen van 2019


Valeo International Holding en Albert Heijn DC Overijssel mogen zich een jaar lang winnaar noemen van de prijs voor het Veiligste Magazijn van 2019.

Beide bedrijven werden onderscheiden met goud tijdens de Dag van het Veilige Magazijn. Bosch Thermotechniek kreeg het zilver toebedeeld tijdens de uitreiking in Zoetermeer. In de categorie kleine magazijnen kreeg Synerlogic uit Diemen een eervolle vermelding. Smurfit Kappa Zedek uit Deventer ging met het zilver naar huis.

De prijzen werden uitgereikt tijdens de Dag van het Veilige Magazijn op het hoofdkantoor van evofenedex.

De jury, onder leiding van Professor René de Koster (hoogleraar logistiek en operations management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), had dit jaar wederom een zware dobber aan de beoordeling van de vijf genomineerden.

https://www.warehousetotaal.nl/blogs/veilig-werken-dure-investeringen-of-verbouwingen-zijn-onnodig/
Lees hier de meest recente blog van Jan Hommes terug.

Valeo en Albert Heijn

De jury roemde Valeo om de ontspannen manier waarop het management het personeel aanstuurt. Albert Heijn heeft aan de hand van de 20 hotspots haar magazijn in Overijssel onder de loep genomen en verbeteringen structureel aangepakt. Dit alles heeft bij beide magazijnen geresulteerd in het winnen van goud.

Prijs Veiligste Magazijn

Om het belang van een veilige en gezonde werkomgeving te benadrukken, organiseren BMWT, evofenedex en Tempo-Team ieder jaar de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland.

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Veilige Magazijn, het congres voor veilig en gezond werken in magazijnen en distributiecentra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven