Ga naar hoofdinhoud

Dit wordt het nieuwe distributiecentrum en hoofdkantoor van Nabuurs


Nabuurs bouwt een nieuw distributiecentrum. Het nieuwe warehouse wordt ook het onderkomen voor het hoofdkantoor.

In 2023 krijgt Nabuurs een nieuw, duurzaam hoofdkantoor op bedrijventerrein Laarakker aan de A73 bij Cuijk en Haps. De vergunningen zijn rond en in 2022 start de bouw van het toekomstbestendige pand.

Het nieuwe hoofdkantoor van de logistieke dienstverlener biedt ruimte om te groeien. Het pand heeft 30.000 m2 opslag en 800 m2 kantoorruimte.

Lees ook
Tweede Kamer wil meer regie op bouw distributiecentra; verbod nieuwbouw van de baan

Duurzaamheid

Het nieuwe pand zit bomvol duurzame techniek. Zonnepanelen, ledverlichting en 29 laadpalen voor elektrische auto’s zijn slechts enkele factoren die zorgen voor een klimaat neutrale werkplek. Daarnaast maakt het nieuwe hoofdkantoor uitsluitend gebruik van elektrische klimaatinstallaties en warmtepompen. Dat zorgt voor een pand dat geen gebruik gaat maken van gas of andere fossiele brandstoffen.

“Nabuurs heeft duidelijke groeiambities en wil te allen tijde een fijne, warme plek zijn voor mensen om te werken. Wij zijn dan ook erg blij met de ontwikkeling van een nieuw ultramodern hoofdkantoor dat is gekoppeld aan een nieuw warehouse van 30.000 m2. En dat in het dorp waar het allemaal begon voor Nabuurs! Men heeft in het ontwerp veel aandacht besteed aan de kwaliteit en duurzaamheid van het gebouw zodat ons nieuwe hoofdkantoor ook voor de lokale omgeving van toegevoegde waarde is. Zo komen we samen verder, zoals we dat al 60 jaar doen”, aldus directeur-eigenaar Ard Nabuurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven