Dit wordt het nieuw distributiecentrum van logistiek dienstverlener Van Acht • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dit wordt het nieuw distributiecentrum van logistiek dienstverlener Van Acht


Logistiek dienstverlener Van Acht Koel- en Vriesopslag bouwt een nieuw distributiecentrum voor zijn koel- en vries business.

De verdozingsdiscussie wordt volop gevoerd, ook in Den Haag, maar ondertussen wordt er gebouwd. 43.640 mwarehouse en 12.229 mmezzanine, 1.716 m2 kantoor, buitenruimte voor laden en lossen en parkeerterrein. Dat zijn de cijfers die horen bij de nieuwbouwplannen van logistiek dienstverlener Van Acht Koel- en Vriesopslag in Veghel.

Duurzaamheid

Ook de installaties waaronder aansluitvoorzieningen, sprinkler- en brandbeveiligingsinstallatie inclusief pompinstallaties en reservoir voor sprinkler, elektrische, verwarmings-, koel- en ventilatie-installaties zijn onderdeel van het project dat wordt gebouwd door Aan de Stegge Twello.

Er wordt gestreefd naar een BREEAM-NL Outstanding certificering. Van Acht heeft al voldoende netcapaciteit bij Enexis gereserveerd om medio 2023 de regio van stroom te voorzien met 16.000 zonnepanelen op het dak.

Meer opslagcapaciteit

Van Acht verzorgt goederenopslag voor een groot aantal bedrijven. Het klantenbestand bestaat uit handelaren, telers, tuinders, importeurs, exporteurs, veilingen, logistieke bedrijven en productiebedrijven. De realisatie van een nieuw logistiek bedrijfsgebouw zorgt voor een flinke uitbreiding van de opslagcapaciteit voor het familiebedrijf.

De oplevering van het logistieke bedrijfsgebouw voor Van Acht staat gepland voor september.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven