Dit is Descartes jongste overnameprooi • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Dit is Descartes jongste overnameprooi


Descartes Systems Group heeft XPS Technologies overgenomen, een leverancier van e-commerce multi-carrier pakketverzendingsoplossingen.

Descartes, dat recent zijn WMS e-commerce proof heeft gemaakt, kondigt de overname aan van XPS Technologies. Door de overname van dit in de VS gevestigde bedrijf kan Descartes zich verder ontwikkelen in de e-commercemarkt.

65 miljoen

Descartes betaalt 65 miljoen dollar voor de overname van het Amerikaanse bedrijf XPS Technologies. dat e-merchants IT-oplossingen biedt voor multi-carrier pakketvervoer gehost in de cloud, en white label logistieke diensten.

Oplossing voor klein, middel en groot

“De combinatie met XPS voegt expertise op het gebied van e-commerce, geavanceerde pakketverzendingstechnologie en een gemeenschap van meer dan 10.000 klanten toe”, zegt Andrew Roszko, EVP Commercial Operations bij Descartes. “Veel van de kleine en middelgrote e-commerce retailers van vandaag zullen de grote ondernemingen van morgen zijn, en onze geïntegreerde e-commerce verzend- en fulfilmentoplossingen zijn ontworpen om deze bedrijven door alle groeifasen te helpen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven