Ga naar hoofdinhoud

Dit is de nieuwe Linde V Modulair


Linde presenteerde op de LogiMat de Linde V Modulair, een orderverzameltruck voor op niveau. De nieuwkomer is vanaf nu verkrijgbaar viaj Motrac.

Linde, dat inzet op ergonomie, energie en stilte, lanceert een nieuwe truck, de Linde V modulair. Deze truck heeft een laadvermogen van 1,2 ton. Een belangrijk kenmerk van de nieuwe truck is de mogelijkheid om orderverzamelhoogtes tot 14,5 meter te bereiken.

Stabiliteit

Andere kenmerken zijn een voor het zicht geoptimaliseerde triplex mast met of zonder vrije heffing, een comfortabele bestuurderscabine, nog veiliger kunnen werken dankzij de verbeterde stabiliteit, een nieuw type Linde beschermingssysteem én speciale verlichtingsoplossingen.

De truck is modulair samen te stellen en kenmerkt zich door een groot aantal beschikbare varianten en uitrustingsopties. Het chassis, de mast en de cabine kunnen perfect worden aangepast aan gebruiksspecifieke eisen.

Prestaties maken het verschil

Voor het eerst kunnen chauffeurs vanaf het platform verzamelhoogtes tot 14,5 meter bereiken – 2,5 meter meer dan voorheen. Bovendien biedt de nieuwe truck een 22 procent hogere hefsnelheid en een 20 procent hogere daalsnelheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven