DHV Groep kiest voor Agresso Business World • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DHV Groep kiest voor Agresso Business World


Advies- en ingenieursbureau DHV Groep heeft na een zorgvuldig selectietraject besloten om Agresso Business World van Unit 4 Agresso te gaan inzetten voor de financiële, personeels- en projectadministratie. DHV Groep is na Royal Haskoning het tweede top 5 advies- en ingenieursbureau van Nederland dat kiest voor Agresso Business World.

Na de eerste selectie ronde bleef een drietal potentiële leveranciers over. Na langdurige studie waarbij ook huidige gebruikers van verschillende systemen werden bezocht, werd uiteindelijk het Agresso Business World systeem gekozen als best passend op de behoefte. De post-implementation agility eigenschap van Agresso Business World, ofwel het gemakkelijk kunnen aanpassen van de oplossing na implementatie, en de inpasbaarheid in lokale regelgeving waren belangrijke argumenten voor de keuze.
 
Groeiambitie
DHV Groep levert wereldwijd advies- en ingenieursdiensten op het gebied van mobiliteit (incl. luchthavens), bouw en industrie, ruimtelijke inrichting en milieu en water via een netwerk van lokale kantoren. De DHV Groep telt op dit moment ruim 5.200 medewerkers en behaalde in 2007 een omzet van 395 miljoen euro, 12 procent meer dan in 2006. Het grootste deel van de omzet genereert DHV door de activiteiten in de thuismarkten Canada, China, India, Indonesië, Nederland, Polen, Portugal, Verenigde Staten en Zuid-Afrika. DHV Groep zet in op verdere internationalisering via de thuismarkten en in een aantal geselecteerde landen en regio’s. Dit wil het bureau bereiken door verantwoordelijkheden meer decentraal neer te leggen. Deze maatregel en acquisitieplannen moeten bijdragen aan de structurele jaarlijkse groeiambitie van 10 procent. Agresso Business World speelt een belangrijke rol in het realiseren van de groeiambitie en het One Company concept van DHV: het verbinden van mensen, kennis en systemen in continue veranderde omstandigheden. Na implementatie in Nederland wordt Agresso Business World gefaseerd globaal uitgerold over alle landen waarin DHV actief is. Uitgezonderd zijn de bedrijven in Canada en Afrika.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven