Ga naar hoofdinhoud

DHL verbetert de transatlantische expresdienst


DHL heeft haar dienstverlening tussen Europa en Noord-Amerika verbeterd. Sinds april kunnen klanten in de belangrijkste zakencentra van Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Italië gebruik maken van een nieuwe volgende daglevering naar de VS.

Met middag pick-ups in Europa en volgende daglevering naar 96% van de zakelijke adressen binnen de VS, kunnen de transittijden voor de meeste DHL-pakketten en -documenten sterk gereduceerd worden.

Kwaliteit
Naast snelheid is kwaliteit een belangrijk aspect in de dienstverlening van DHL. De meeste douane-plichtige zendingen worden reeds voor aankomst in Amerika in- en uitgeklaard, voor een zo snel mogelijke toegang tot het plaatselijke netwerk. Bovendien heeft DHL gemachtigde douanebeambten bij de plaatselijke in- en uitklaring op alle internationale Amerikaanse gateways en een brede kennis van actuele douanereglementering.
Binnen de Verenigde Staten realiseert DHL een dienstverlening die minstens gelijk is aan die van de belangrijkste concurrenten in de VS. Door de verbeteringen op de Amerikaanse markt kan DHL Express op alle belangrijke wereldmarkten een betrouwbare service bieden en versterkt hiermee haar wereldwijde nummer 1-positie.

Overzicht van grote Europese steden met volgende daglevering aan de VS:
• Nederlands: Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag
• België: Brussel
• Verenigd Koninkrijk: Birmingham, Manchester, Liverpool, Londen, Newcastle, Bristol, Cambridge, Reading
• Duitsland: Keulen, Düsseldorf, Frankfurt
• Frankrijk: Parijs
• Italië: Bergamo, Brescia, Milaan, Turijn

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven