DHL Supply Chain breidt Life Sciences & Healthcare campus fors uit • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DHL Supply Chain breidt Life Sciences & Healthcare campus fors uit


DHL Supply Chain heeft haar Life Sciences & Healthcare campus uitgebreid. Er is 32.000 vierkante meter warehouseruimte bijgekomen.

DHL staat niet stil. Kondigde het bedrijf paar weken terug nog aan honderden miljoenen in een nieuw warehouse en e-commerce business te stoppen, nu breidt het zijn Life Sciences & Healthcare campus nabij Frankfurt flink uit.

Uitbreiding warehouses DHL

De nieuwe vestiging van de supply chain tak is ontworpen voor farmaceutische en medische producten en heeft een oppervlakte van 32.000 m2. In het Nederlandse Weert breidt de divisie uit met een 45.000 vierkante meter groot warehouse.

Healthcare

Het nieuwe logistieke centrum in Florstadt ligt op loopafstand van zowel het bestaande magazijn dat DHL sinds 2015 exploiteert voor een toonaangevende geneesmiddelenfabrikant als een tweede vestiging die in januari 2018 is gestart en werkt voor diverse bekende klanten uit de medische en zorgsector.

Duurzaamheid

Rainer Haag, Chief Executive Officer DHL Supply Chain Duitsland & Alpen: “Voor DHL Supply Chain is de opening van het nieuwe logistieke centrum een belangrijke bouwsteen op weg naar klimaatneutraliteit op haar locaties.”Het dc beschikt over een 750 kWp fotovoltaïsch systeem, warmtepompen en 320 m2 aan zonnepanelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven