DHL opent nieuw magazijn • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DHL opent nieuw magazijn


DHL Exel Supply Chain heeft op de Healthcare-campus van Opglabbeek in de Belgische provincie Limburg de deuren geopend van een nieuw magazijn. Het magazijn, met een oppervlak van ongeveer 14.000 vierkante meter, is bekroond met de ISO13485:2003-certificering. Een standaard die in het bijzonder geldt voor ‘best practices’ in de logistiek voor medische hulpmiddelen.

Het magazijn, dat gebouwd is volgens strikte eisen geldend voor de zorgsector, is gebouwd wegens de grote vraag van klanten. Vanuit het magazijn voorziet DHL in de Europese distributie voor zes gerenommeerde firma’s van medische hulpmiddelen. Te denken valt aan diensten als voorraadbeheer, rechtstreekse leveringen aan apotheken en ziekenhuizen en leveringen aan operatiezalen vóór 9 uur de volgende ochtend. Daarnaast verleent DHL waarde toevoegende diensten als het herverpakken van producten volgens specifieke eisen.

Jan Deltour, Managing Director van DHL Exel België: “Met deze nieuwe investering en specifieke dienstverlening kan DHL onze activiteiten voor de zorgsector uitbreiden en een uniek logistiek model met toegevoegde waarde voor onze klanten creëren.”

Het nieuwe magazijn beschikt over een opslagcapaciteit van 75.000 vierkante meter, en kan worden uitgebouwd tot 125,000 vierkante meter. In het magazijn werken circa 350 mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven