Ga naar hoofdinhoud

DHL opent nieuw distributiecentrum voor Thermo Fisher Scientific


Thermo Fisher Scientific en DHL Exel Supply Chain hebben onlangs officieel het nieuwe EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) service parts distributiecentrum voor de Scientific Instruments Divisie van Thermo Fisher Scientific geopend. De feestelijke opening vond plaats in Veghel, in aanwezigheid van Greg Herrema, president van Thermo Fisher’s Scientific Instrument Division en de managing director van DHL Exel Supply Chain in Nederland, Karel van Ellinkhuizen.

Gecentraliseerde aanpak
De ingebruikname van de DHL locatie in Veghel is een belangrijke stap in de ontwikkeling van Thermo Fisher Scientific’s logistieke proces van lokaal naar pan-Europees werkgebied. De gecentraliseerde aanpak stelt Thermo Fisher Scientific in staat tot accurate voorraadplanning en een aanzienlijke verlaging van de voorraadniveaus. Het voorraadmanagement door DHL zal leiden tot een verbetering van de voorraadbetrouwbaarheid en van de kwaliteit van de uitgaande orders.
Inmiddels zijn de 5 regionale warehouse locaties, onder DHL projectmanagement, verhuisd naar Veghel. De implementatie van het EDC is zowel vanuit IT als business perspectief succesvol. 

Op de foto vanaf l.: Jan van Beuningen (senior business development manager DHL), Daniel Epple (vice president service Europe Thermo Fisher), Greg Herrema (president Thermo Fisher scientificif instrument division), Cathy Day (director service logistics Thermo Fisher), Karel van Ellinkhuizen (managing director DHL Exel Supply Chain NL) en Lennard van de Winkel (site manager DHL Exel Supply Chain).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven