DHL gaat warehousing doen voor Finnair • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DHL gaat warehousing doen voor Finnair


DHL Supply Chain en Finnair Technical Services gaan samenwerken in Warehousing Services en Spare Part Handling

DHL Supply Chain, dat fors inzet op autonome heftrucks wereldwijd, gaat het beheer van warehousingdiensten verzorgen voor vliegtuigmaatschappij Finnair.  De samenwerking gaat dit voorjaar van start.

Warehouse taken DHL

DHL zorgt voor de behandeling, opslag en verpakking van reserveonderdelen en onderhoudsmaterialen voor Finnair Technical Services. De overeenkomst behelst ook het beheer van speciaal afval dat wordt gegenereerd onder meer het onderhoud en de ondersteuning van vliegtuigen.

“De prestaties van de magazijnservice en de beschikbaarheid van reserveonderdelen zijn van cruciaal belang bij het onderhoud van vliegtuigen. Tegelijkertijd vinden wij continue ontwikkeling van de bedrijfsvoering in een veranderende omgeving erg belangrijk. We zien DHL Supply Chain als een partner die ons toegevoegde waarde biedt dankzij haar sterke, wereldwijde logistieke expertise”, zegt Tony Veevo, manager logistiek en ondersteuning bij Finnair Technical Services.

DHL is geen onbekende in het Scandinavische land. In Finland heeft DHL Supply Chain zo’n 400 logistieke professionals in dienst in zijn logistieke centra en magazijnen en in-house logistiek bij  klanten. Ook heeft DHL jarenlange ervaring met soortgelijke luchtvaartoperaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven