Ga naar hoofdinhoud

DHL en MFI sluiten vijfjarige deal


DHL Exel Supply Chain heeft een contract voor vijf jaar afgesloten met MFI, de grootste meubelhandelaar van Groot-Brittannië. DHL investeert meer dan 13,8 miljoen euro uit eigen kapitaal in de samenwerking.

Deze investering is bedoeld om het informatietechnologiesysteem, dat het nieuwe gestroomlijnde picking-proces in het distributiecentrum ondersteunt, te verbeteren. Ook is een deel van het geld bestemd voor de ontwikkeling van een tweede warehouse, alnaargelang de groei van het assortiment van MFI.

DHL en MFI hebben onlangs een nieuw groot distributiecentrum van 750.000 vierkante meter in Yorkshire geopend, als startsein voor hun nieuwe zakelijke samenwerking. De opening werd verricht door minister Ed Milibande. De samenwerking betekent een grote doorbraak voor DHL, die voor het eerst een dergelijke grote ‘shared risk’ deal aangaat met een klant.

DHL Exel Supply Chain Business Director Matthew Phelps is blij met het gesloten contract. Volgens hem is het een van de grootste uitdagingen die DHL ooit is aangegaan. Phelps: “Door onze ervaring in de retail markt kunnen we tegemoetkomen aan de behoeften van MFIO en zijn we in staat een flexibele oplossing te ontwikkelen voor hun thuisbezorgingsservice en warehousing operation.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven