Ga naar hoofdinhoud

DHL en Ajax-Chubb Brandbeveiliging herenigd


Ajax-Chubb Brandbeveiliging en DHL gaan na twee jaar weer samenwerken. DHL gaat voor de leverancier van onder meer rookmelders, blusdekens en brandblussystemen de distributie binnen de Benelux verzorgen. De hernieuwde samenwerking is aangegaan voor een periode van drie jaar.

Ajax-Chubb Brandbeveiliging maakt sinds juni 2005 deel uit van UTC Fire & Security en is daarmee een van de grootste spelers in de Benelux geworden. Vanuit het voorraadhoudend magazijn in Amsterdam worden de artikelen van Ajax-Chubb Brandbeveiliging gedistribueerd naar de vijf vestigingen in de Benelux, klanten, projecten en sleuteladressen. Op de sleuteladressen zorgt de DHL-chauffeur voor plaatsing van de producten.

Snellere service
Frank Mulder, Operations Manager Ajax-Chubb Brandbeveiliging: ”Ondanks dat UTC op Europees niveau reeds klant is bij DHL, hebben wij de volledige vrijheid in het kiezen van onze transporteur”, zegt Frank Mulder, Operations Manager Ajax-Chubb Brandbeveiliging. “Zo hebben wij, los van het Europese contract, onze eigen tarieven en betalingscondities. Dat wij voor DHL gekozen hebben, heeft met name te maken met de kwaliteit van de dienstverlening en de geboden service, waardoor wij onze klanten een nog betere en snellere service kunnen verlenen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven