DHL benoemt director Ocean Freight • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

DHL benoemt director Ocean Freight


Johan Korsmit (43) is benoemd tot Director Ocean Freight DHL Global Forwarding. Korsmit maakt deel uit van de directie en rapporteert direct aan Gertjan Karreman, Managing Director DHL Global Forwarding Nederland. Korsmit is sinds februari 1992 werkzaam bij DHL en heeft sindsdien diverse functies vervuld bij de verschillende DHL Business Units. Hiervoor werkte Korsmit bij DHL Exel Supply Chain in België als Director Supply Chain Services.

Inwerkperiode
Op 1 september  is Johan Korsmit gestart met zijn inwerkperiode bij DHL Global Forwarding. Per 1 november a.s. neemt hij het roer over van Jan Ravesloot. Die gaat zich, tot aan zijn pensionering, richten op specifiek aan DHL Global Forwarding en DHL Freight gerelateerde projecten.

Deskundigheid
DHL is de wereldwijde marktleider op het gebied van internationale expresdiensten en logistieke diensten en is specialist in het leveren van innovatieve en op maat gemaakte oplossingen vanuit één bron. DHL biedt deskundigheid op het gebied van express-, lucht- en zeevracht, landtransport, contractlogistieke oplossingen en internationale postdiensten.

Wereldwijde dekking
Deze deskundigheid wordt gecombineerd met een wereldwijde dekking en een goede kennis van de lokale markten. Wereldwijd verbindt het internationale netwerk van DHL meer dan 220 landen en staatsgebieden met elkaar. Er werken 285.000 medewerkers bij DHL, een merk van Deutsche Post World Net. De groep had in 2006 een omzet van meer dan 60 miljard euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven