Deze drie e-fulfilmentbedrijven zijn de beste van Nederland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Deze drie e-fulfilmentbedrijven zijn de beste van Nederland

Foto: Foto: Montapacking

Welke bedrijven zijn volgens de Emerce 100 het beste in e-fulfilment? Het wordt dringen aan de top. Niet een maar drie bedrijven voeren de lijst aan.

Het is eenzaam aan de top; die vlieger gaat dit jaar niet op bij de Emerce Top 100 in de categorie e-fulfilment warehousing. Drie bedrijven voeren de ranglijst aan.

Winnaars

Mocht CB zich vorig jaar de beste noemen in deze ranglijst, dit keer moet het bedrijf genoegen nemen met plaats 10 met 4,5 ster. De koppositie wordt gedeeld door Monta, dat recent nog is overgenomen door DHL, Bleckmann, dat fors uitbreidt in België en Nic. Oud.

Zo blijkt uit de nieuwste Emerce Top 100 editie die voor de achttiende keer uitgegeven.

Geen nieuwe namen verder in de lijst. Zo bezet Active Ants, dat recent gestart is in Engeland, plek 5 en Ingram Micro plaats 5. Wel zijn er aanbieders die na één (of twee) jaar zonder vermelding weer terug in het overzicht komen. Naast Ingram Micro Commerce & Lifecycle Services zijn dat Katoen Natie. De meest constante is  Bleckmann. Dit bedrijf heeft voor het vierde jaar 5,5 sterren.

 E-fulfilment verzending

In deze categorie gaat de koppositie naar twee bedrijven; PostNL en UPS. Zij scoorden beiden 5 sterren. Fedex, DHL en bPost volgen met 4 sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven